overgangs jakker

Find den perfekte overgangsjakke

Du kender sikkert alt for godt, at der findes mange typer jakke at vælge imellem, når vi skal finde den rette overgangsjakker eller sommerjakker. Her på siden kan du finde inspiration til valg af jakker, som er både sporty, praktiske, feminine og flotte og som både fungerer for dig, når du er mor og bare dig selv. I foråret er det stadig køligt og derfor er en tynd sommerjakke ikke nok. Du skal her have en jakke, som kan modstå lidt regn og vind. Hvorimod man om sommeren har mest brug for en let og tynd jakke, der passer udover en kjole eller en let bluse.

En sommerjakke behøver derfor ikke at være speciel varm og foret. Derimod skal en jakke til efteråret gerne have lidt mere gods i sig, da det her begynder at blive koldere i temperaturerne. Derfor er termojakker og windbreakere ofte en bestseller i efteråret, da de ikke store, men har hvad der skal til og er lette at pynte med et halstørklæde.

Feminine overgangsjakker

Ofte kan overgangsjakker være meget praktiske og ikke særligt feminine. De skal passe til årstiden, hvor både regn og vind er dominerende. I månederne fra marts til maj vil jakker, som fleecejakker og termojakker være en god påklædning, der kan holde dig varm.  Mange termojakker indeholder quiltet foer, som gør jakkerne mere feminine og syner mindre puffede. Quiltede jakker kan være figursyede og faktisk fremhæve dine former, i forhold til mange vinterjakker. Har du en foret overgangsjakke vil luftrummet mellem krop og jakke holde dig varm og give en usædvanlig dejlig komfort. Kan du lide lag på lag er der også mange, der tager en tyk striktrøje med rullekrave indenunder en flot ruskindsjakke eller en bikerjakke. Det skaber et flot og feminint udtryk og det varmer til og med. Dog er denne løsning ikke praktisk, da den ikke er hverken vand eller vindtæt.

Overgangsjakker – Perfekt til kølige dage

En jakke, skal både være fashionabel, men også praktisk. Det kan være et dilemma for både mænd og kvinder at finde frem til den helt rigtige jakke, der matcher resten af deres garderobe. Din jakke afspejler din stil og din personlighed. Derfor skal du overveje, hvilket udtryk du gerne selv vil afspejle. Er det et sporty look, et råt look eller et feminint look? Hvis du går med den sporty stil kan du vælge en windbreaker, der både er praktisk og kan holde til alt slags vejr, hvad enten det er sne, regn eller vind. Vil du derimod gerne have et råt look, kan du anskaffe dig selv en bikerjakke med store remme udover en hættetrøje eller en striktrøje. Søger du et mere feminint udtryk kan du overveje en trenchcoat, der er tynd i materialet og kan passe til både jeans og sommerkjoler.

Overgangsjakker, der vil holde vinden ude

Det danske vejr kan være barsk og med en hård vind, kan selv et almindeligt forår føles, som en bidende kulde. Er du typen, som ikke har en jakke til hvert outfit i dit skab, kan du med fordel vælge en jakke, som er både praktisk og flot. På den måde har du en jakke til både sporty aktiviteter og til pænere begivenheder. Vælger du eksempelvis en windbreaker, kan du både bruge den når du skal være pæn, til at holde vinden ude, når du cykler på arbejdet og til at varme dig med, hvis du er ude at fiske. Du får en jakke, som kan holde til alle typer af aktiviteter. Du bør også tænke på kvaliteten af din jakke. Den behøver ikke være dyr for at være i god kvalitet, men ofte hænger kvalitet og pris sammen.