Graverede smykker

Giv den perfekte personlige gave

Det kan være svært at finde en personlig gave, både som værtindegave, morsdagsgave og valentinsgave. Uanset om det er til din kæreste, kone, søster, datter hvem end det må være, kan du bruge flere timer på at finde en personlig gave. Læs med her og få nogle tip til, hvordan du kan gøre en gave mere personlig.

Smykker med gravering

Smykker er altid en sikker vinder uanset om det er til en mand eller en kvinde. Er det en mand du skal give en personlig gave til er en halskæde eller et armbånd altid en god ide. Er det en kvinde du skal overraske, er en ring eller en halskæde også altid en god ide. En ting er at udvælge typen af smykke, det næste trin er om det skal være i guld eller sølv. Derudover skal du tænke over, hvad personen skal bruge sit smykke til. Skal det være til hverdagsbrug, bør det være noget mere diskret, hvor det godt må være noget prægende til festlige lejligheder.

En måde ud kan sørge for at din gave er 100% personlig er ved at få dine smykker graveret. Afhængigt af
hvad der er vigtigt for modtageren, børns fødselsdatoer, bryllupsdato eller initialer, så kan du få dem
graveret på smykkerne. Du kan også få et våbenskjold, motiv eller logo på smykkerne. Det er en fed måde
at gøre smykkerne personlige på, da der ikke er nogle, som vil have det samme smykke. Afhængigt af, hvor
meget du giver gaver for, kan du mikse en halskæde med en ring eller et armbånd. Er der de samme initialer eller motiver på både halskæde, armbånd eller ring, vil du kunne skabe en rød tråd igennem looket med smykkerne.

Smykker til både kvinder og mænd

Nogle smykkeproducenter laver smykker, som både mænd og kvinder kan bære. På den måde kan du give den samme gave til begge parter, hvis de f.eks. er dine forældre, en gave til dine venner, eller til dine børn. Du kan have de samme initialer på halskæde, ring eller armbånd og give dem til dine søskende, brødre eller dine forældre. Smykker er unikke og holder i mange årtier. Derfor kan du med smykker i høj kvalitet give dem videre i arv, når du er færdig med at bruge dem. På den måde får du altså nytte af smykkerne også når du ikke selv bære dem.

Kombiner dine smykker

En fed måde at bære sine smykker på er at mikse og matche dem. Så du kan have en halskæde, et armbånd og en fingerring på samtidig. På den måde kan du skabe en rød tråd igennem alle de smykker du har på. Måden du bærer dine smykker på, er med til at udtrykke din personlighed uden at gå på kompromis med kvaliteten.