Fuldend looket med accessories

Fuldend dit look med accessories

Som mor kender du sikkert alt for godt, at egen tid er begrænset. Og dermed også tiden til at tænke over hverdagsoutfit eller looket til en festlig lejlighed. En nem måde til at pifte et outfit op på, og som ikke tager mange minutter, er at fuldende looket med en masse flotte accessories. Du kan vælge om dine accessories skal være det dominerende udtryk eller om de bare skal være med til at fremhæve din stil. Har du eksempelvis en simpel kjole på, som skal kunne tale for sig selv, bør du have enkle og simple accessories på. Har du derimod tøj på, som er meget iøjnefaldende bør du vælge nogle accessories, som er mere neutrale. Læs med her og lad dig inspirere.

Øreringe med perler

Det kan være svært at vælge de rigtige accessories til dit outfit. Men et par øreringe er stort set altid en sikker vinder og kan give dit hverdagsoutfit som mor et lille pift. Skal du bruge dem til en festlig begivenhed kan du med fordel anvende et par store øreringe. De vil skabe et blikfang, men uden at tage for meget opmærksomhed. Du kan nemt få et feminint udtryk med et par perleøreringe. Vil du skabe et vildt udtryk, kan du købe et par øreringe i nogle stærke farver. De stærke farver vil skabe en unik kontrast til dit outfit. Er du til en mere boheme stil, kan du vælge et par øreringe med fjer eller kvaster.

Lange halskæder med perler, kvaste og fjer

Har du en højhalset bluse eller skjorte på, kan du med fordel anvende en lang halskæde udover. Halskæder er med til at fremhæve et feminint udtryk. Du kan finde dem i mange forskellige længder og farver, samt materialer. Derfor har du en god chance for at finde en halskæde, der matcher til din stil. Er du til en boheme stil, kan du finde mange halskæder med fjer og kvaster, samt perler, der kan være flotte at sammensætte med andre halskæder i andre længder. Har du en simpel T-shirt eller skjorte på, så kan det være flot at sammensætte den med halskæder i interimistiske længder for at løsne op i udtrykket.

Feminine perlearmbånd

Er du hverken til øreringe eller halskæder, kan du altid iføre dig selv armbånd. De er lette at matche med din stil, fordi du kan gemme dem væk under en blazer eller en cardigan, hvis du vil nedtone dem. Der findes et hav af forskellige armbånd. Kan du lide diskrete feminine armbånd er perler altid gode. De er simple og lette at sammensætte med stort set alle typer af tøj. Vil du derimod have et armbånd, som giver et statement, kan du vælge et med glitter og similisten. Det er unikt at have på til elegant og simpelt tøj, som eksempelvis en sort buksedragt eller en ensfarvet kjole. Det giver et glamourøst udtryk, der er svært at skabe med andre accessories. Kombiner evt. dit armbånd med dine øreringe, for at skabe et ensartet udtryk, med en rød tråd igennem.

Hatte og hårbånd

Når det er sommer er hatte en stor dille. Du kan finde dem i mange varianter store som små. Har du en meget feminin stil kan du sammensætte den med en stor flettet hat. Vil du have et mere sofistikeret udtryk kan du finde en hat i uld. Vil du hellere have et mere casual udtryk kan du vælge at iføre dig et hårbånd. De er kommet meget frem i modebranchen de senere år og fås med print og ensfarvede modeller. Afhængigt af, hvilken type tøj du har på, kan et hårbånd være med til at skabe en casual og feminin stil på én og samme tid. Sammensæt den med et par sneakers og en hestehale.